Ana Sayfa / Teknoloji / Connected2 Me C2 Me Hesap Silme

Connected2 Me C2 Me Hesap Silme

Teknolojinin gelişmesi ile beraber internet dostlukları, arkadaşlıkları son zamanlarda oldukça popüler hale gelmiştir. Bu uygulamalar üzerinden tanışan birçok kişinin evlendiğini, mutlu bir geleceğe doğru adımlar attıklarını söyleyebiliriz. Bu tür sohbet olanaklarına izin veren internet siteleri olduğu kadar mobil uygulamalarının da bulunduğunu söyleyebiliriz. Kullandığınız telefonun işletim sistemine göre uygulama mağazasından onlarca hatta yüzlerce uygulama bularak anında daha önce hiç tanışmadığınız kişiler ile iletişime geçebilirsiniz. Bazı durumlarda gizliliklerine önem veren kişiler sistemlere ya sahte isimler ile kaydolmakta ya da kendilerini temsil eden bir nickname ile giriş yapmakta. Bu gibi durumların bünyelerinde yer almasını istemeyen Connected2, sohbet alanına farklı bir yapılandırma getirmiştir.

Connected2, bünyesinde yer alan kişiler hakkında hiçbir bilgi sunmadan sohbet etmelerine olanak sağlıyor. Sisteme giriş yaptığınızda bir sohbet başlatmak istemeniz durumunda karşınıza gelecek kişinin adı, soyadı, cinsiyeti yaşı gibi hiçbir bilgi sizlere gösterilmeyecektir. Anonim olarak adlandırılan bu sohbet içerisine kullanıcıların gizlilikleri ön planda tutulmaya çalışılmaktadır. Birbirlerinin kim olduğunu bilmeden sohbet eden 2 kişi oldukça eğlenceli dakikalar geçirmektedir. Connected2 uygulaması globalde olduğu kadar ülkemizde de son zamanlarda ciddi anlamda popülerlik kazanmış durumda. Her gün platforma giriş yapan kişilerin yeni arkadaşlıklara imza attıklarını görebiliyoruz. Akıllı telefonun üzerinden yeni arayışlar arama gibi bir durumun varsa kesinlikle Connected2 uygulamasına bir kere giriş yapmanı öneririm.

Belirli bir süreye kadar Connected2 uygulamasını kullanan kişiler gerek arkadaş edinmelerinden dolayı gerekse bir ilişkiye başlamış olmalarından dolayı platform içerisindeki hesaplarını kalıcı olarak silmek isterler. Böyle durumlarda rehber bir bölüm bulamadıklarından dolayı işlemlerinin nasıl gerçekleştirileceğini tam olarak bilememektedirler. Bu yazımızda Connected2 hesap silme işleminin nasıl yapıldığını ayrıntılı bir şekilde anlatmaya çalışacağız. Yalnız ortada şöyle bir sıkıntılı durumun var olduğunu belirtelim. Connected2 şirketi, bünyelerinde yer alan hesapların kesinlikle tamamen silinmesine izin vermemektedir. Yazılımsal bir olaydan dolayı hesapların silinemediğini belirten yetkililer, uygulamadan tamamen çıkmak isteyen kişilere hesap dondurma imkanının sağlandığını belirtmektedirler. En azından hesapların nasıl dondurulduğunu öğrenmek isteyen kişilere bu işlemden bahsedecek olursak;

  • Connected2 mobil uygulamasına giriş yaparak sol alt bölümde bulunan profil bağlantısına tıklayın.
  • Profiline giren kişiler, bu aşamada sağ üst bölümde bulunan Ayarlar sekmesine girmelidirler.
  • Ayarlar bölümüne giriş yapılması ile beraber karşınıza hesabınız ile ilgili teknik bölümler gelecektir. Listeyi alta doğru indirerek hesabınızı geçici olarak dondurabileceğiniz bölümü görebilirsiniz.
  • Hesap dondurma işlemi sırasında sizlerden Connected2 şifreniz talep edilecektir. Şifreyi girmeniz ile beraber hesabınızın geçici olarak dondurulduğunu göreceksiniz.

Bu işlemleri yapan kişiler tamamen ücretsiz olarak sunulan Connected2 hesaplarını dondurmuş olacaklardır. Yukarıda birkaç kez dile getirdiğimiz üzere sistem sadece hesap dondurma işlemlerine izin vermekte olup kalıcı silme işlemi yapmamaktadır.

Connected2 Hesap Dondurma işlemi yapmanız durumunda platformdan kesin olarak çıkışınız yapılacaktır. Siz istemediğiniz sürece herhangi bir kişi hesabınıza giriş yapamaz, profilinizi görüntüleyemeyecektir. Eğer olurda bir gün tekrardan girme kararı alırsanız şifreniz ile giriş yaparak eski profilinize kolaylıkla ulaşabilirsiniz.  Hesabını dondurduğun için geçmiş dönemde gönderdiğin mesajların ve sana gelen mesajların silindiğini söyleyebiliriz. Profil resmin, profilinde yer alan biyografi yazınının durduğunu, bu bağlamda sıfırdan bir başlangıç yaparak işlemlere devam edebileceğini belirtelim. Unutmadan şu bilgiyi vermeden konumuzu sonlandırmayalım; Hesabını dondurduğun zaman profilinin gizliye alındığını, kullanıcıların hiçbir şekilde senin profilini görüntüleyemediğini, mesaj atamadığını belirtelim. Aslında hesap dondurma işlemi ile silme işlemi aynı özellikler sunmaktadır. Hesap dondurma yapan kişilerin tek avantajı istedikleri zaman tekrardan Connected2 uygulamasından hesaplarına giriş yapabilir olmaları olarak gösterilmektedir.

Bu habere de bakabilirisiniz

Samsung Galaxy S9 İncelemesi Özellikleri Ve Fiyatı

Amiral gemisi telefon modelleri arasında üst sıralarda yerini alan Samsung Galaxy S9 model telefon, 5,8 …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Learn how your comment data is processed.